O nás

Naša cesta k úspechu

Rodinná firma
s dlhoročnou tradíciou

Vladap Plus s.r.o. je rodinná firma, ktorá bola založená v roku 2001 s jasnou víziou priniesť na trh kvalitné stavebné materiály, najmä v oblasti tepelných a zvukových izolácií, ako aj drobného stavebného materiálu. Na začiatku sme sa zameriavali na menšie stavebné projekty a neustále sme pracovali na rozširovaní našich služieb, aby sme vyhoveli potrebám našich zákazníkov.

V roku 2010 nastal významný zlom v histórii našej firmy. Prebehla rozsiahla rekonštrukcia, ktorá nám umožnila nielen modernizovať a zefektívniť naše prevádzky, ale aj rozšíriť portfólio ponúkaných produktov a služieb. Súčasťou tejto transformácie bolo otvorenie nových maloobchodných priestorov v Dolnom Ohaji a na Podhájskej, čím sme zlepšili regionálnu dostupnosť našich služieb.

Rok 2010 bol pre nás kľúčový aj z ďalšieho hľadiska – rozhodli sme sa investovať do výstavby modernej automatickej betonárky, ktorá nám umožnila vyrábať certifikované betónové zmesi. Táto betonárka spĺňa najprísnejšie normy a zaručuje vysokú kvalitu našich produktov, čo nám umožňuje dodávať betón pre rôzne typy stavebných projektov – od menších stavieb až po veľké komerčné a priemyselné objekty.

areál firmy

Dnes, s viac ako 20-ročnými skúsenosťami, ponúkame široký sortiment stavebných materiálov a betónových zmesí, ktoré spĺňajú najvyššie štandardy kvality. Naša firma si udržiava rodinnú atmosféru, v ktorej kladieme dôraz na osobný prístup k zákazníkom a dlhodobé vzťahy založené na dôvere. Naším cieľom je aj naďalej poskytovať kvalitné služby a riešenia, ktoré pomáhajú našim zákazníkom úspešne realizovať ich stavebné projekty.

Rokov na trhu
0 +
Skladovacích priestorov
0 m2
Usilovných zamestnancov
0
Spokojných zákazníkov
0 k+

Náš tím

Ľudia, ktorí stoja za úspechom

Spoznajte našich kľúčových ľudí, ktorí sa starajú o to, aby každý váš projekt prebiehal hladko a efektívne.

silueta majiteľ

Peter Majerčík

stavebniny
silueta majiteľ

Pavol Majerčík

betonárka
silueta majiteľ

Otakar Majerčík

vedúci predajne

Naši partneri

Spolupracujeme s lídrami v stavebníctve

Spolupracujeme s poprednými stavebnými firmami a organizáciami, ktoré nám dôverujú pri dodávkach stavebných materiálov a betónových zmesí. Tieto dlhoročné partnerstvá sú dôkazom kvality našich služieb a spoľahlivosti, ktorú poskytujeme pre každý projekt.